×

Daarom Dr Penny!

Dr Penny biedt een assortiment van de beste fillerproducten en (dé echte) Botox. Dr Penny is een laagdrempelige kliniek waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan. Daarnaast bieden we je de meest eerlijke prijzen, daarom Dr Penny!


Veiligheid voorop

Dr Penny volgt de richtlijnen en aanbevelingen van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en de American Society of Plastic Surgeons (ASPS). Alle producten hebben een CE certificering en al onze cosmetisch artsen zijn ervaren en BIG geregistreerd. Een plastisch chirurg maakt deel uit van het medisch team en is zo nodig beschikbaar.


Uitstekend bereikbaar

Van maandag tot en met zaterdag kun je bij ons terecht. Als je met de auto komt is het het meest gemakkelijk om te parkeren in parkeergarage Museumkwartier (Korte Voorhout 3), vanaf hier loop je in drie minuten naar ons toe. Je kunt ook parkeren op de Denneweg zelf of om de hoek op de Hooikade, maar het is daar vaak wel even zoeken naar een parkeerplekje.


Eerlijke prijzen

Torenhoge prijzen voor fillers zijn niet meer van deze tijd. Bij Dr Penny bieden wij al fillerbehandelingen aan vanaf een vaste lage prijs van €125 per ml. Wij kopen onze producten groot in, onderhandelen scherp met fabrikanten over inkoopprijzen, en hanteren een ander verdienmodel dan de meeste andere klinieken. 

Fillerbehandelingen zijn al mogelijk voor €135 per ml. Hiermee krijg je gegarandeerd de eerlijkste deal van Nederland!

Maak een afspraak

 

  • BIG geregistreerde artsen
  • Gecertificeerde producten
  • Gratis, vrijblijvend consult
  • Scherpste prijzen

info@drpenny.nl 070 369 5078