Over ons

The sweetest bitch in the beauty industry

F371E971-3AD1-4810-BD6D-D8A53277DF93

Onze filosofie

Dr Penny gaat over topproducten, superscherpe prijzen en een fijne, laagdrempelige sfeer. We waarschuwen je alvast: wees niet verbaasd als je na een behandeling voor je lippen een paar weken later terug komt om toch ook die lijntjes op je voorhoofd weg te laten werken, en je jukbeenderen te laten accentueren:)

• Dr Penny; the sweetest bitch in the industry •

Onze geschiedenis

Dr Penny is opgericht in 2018 en gestart met een kleine vestiging aan de gezellige Denneweg in Den Haag. Al snel bleek dat onze aanpak de mensen aansprak.

Het team groeide van één naar vier artsen en al snel bleek dat we moesten verhuizen naar een groter pand. Dat hebben we in 2020 gevonden aan het Frederik Hendrikplein, aan de bekendste winkelstraat van Scheveningen, de “Fred”.

In augustus 2022 opende wij onze tweede vestiging in Amsterdam. Een bijzondere locatie in het voormalige stoomgemaal aan de Amstelveenseweg 115, in Oud Zuid.

Meer beauty, hetzelfde bedrag

Als kliniek nemen we genoegen met een lagere marge per behandeling dan veel andere klinieken. Daardoor bieden we meer beauty voor hetzelfde bedrag. Wij garanderen je een professionele behandeling met de allerbeste producten.

Maar dat is niet de reden dat we een begrip zijn geworden. Dr Penny staat voor een goudeerlijk advies en een prettige, laagdrempelige sfeer. En dat alles voor een vriendelijke, eerlijke prijs waar we allemaal van kunnen stralen:)

✓ Scherpste prijzen van Nederland

✓ Topmerken

✓ BIG - geregistreerde artsen

✓ Gratis vrijblijvend consult

Vacatures:

Cosmetisch arts

Voor Dr Penny Den Haag en Amsterdam zijn we op zoek naar een cosmetisch arts voor enkele dagen per week. Kom jij ons team versterken?
Bekijk deze vacature

• Onze kliniek •