×

Onze specialisten

Onze artsen, cosmetisch artsen, hebben veel expertise op gebied van fillers en Botox en laten zich continue bijscholen om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends op dit gebied. Cliënten op een veilige manier behandelen met een tevreden resultaat staat voorop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tiba Tossijn

BIG nummer 39923608801. Tiba heeft geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Tiba is cosmetisch arts en sinds de oprichting in 2018 werkzaam bij Dr Penny. Tiba is aanwezig op dinsdag en vrijdag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nina Goljien

BIG nummer 59924213501. Nina heeft haar opleiding genoten aan de Vrije Universiteit van Amsterdam waarna zij zich heeft gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde. Naast haar werk als cosmetisch arts is Nina in opleiding tot huisarts. Nina is aanwezig op maandag(avond) en zaterdag.

 

Tuna Demir
BIG nummer 29924876301. Tuna heeft zijn geneeskunde studie gevolgd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studie heeft Tuna extra aandacht besteed aan het vakgebied plastische chirurgie. Inmiddels heeft Tuna al jarenlang ervaring binnen de cosmetische geneeskunde. Tuna heeft een duidelijke visie op schoonheid en streeft er altijd naar een natuurlijk resultaat te behalen. Tuna is aanwezig op woensdag en donderdag(avond).

Maak een afspraak

 

  • BIG geregistreerde artsen
  • ♦ Kwaliteitsproducten
  • Gratis, vrijblijvend consult
  • Scherpste prijzen