×

Keurmerk voor kwaliteit en veiligheid 

Het bewaken en verbeteren van alle vormen van kwaliteit binnen Dr. Penny is een continue proces. Dr. Penny heeft hoge veiligheid en betrouwbaarheidsstandaarden geformuleerd en volgens vaste protocollen wordt onze kwaliteit doorlopend geëvalueerd. Op deze wijze garanderen wij de hoogst mogelijke kwalitatieve dienstverlening en behandeling voor de klant.

Het leveren van optimale veiligheid en betrouwbaarheid heeft voor Dr. Penny de hoogste prioriteit. Daarvoor hebben wij onze interne procedures en protocollen voor. Het keurmerk Onder De Aandacht (ODA) is de garantie dat jij in vertrouwde en deskundige handen bent. De garantie voor de klant houdt in dat:

  • Cosmetisch artsen zijn BIG-geregistreerd.
  • Alle behandelingen worden uitgevoerd volgens de regelgeving van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC) en de American Association of Plastic Surgeons (ASPS).
  • Bij klachten of complicaties is een cosmetisch arts of plastisch chirurg bereikbaar tijdens openingstijden. 
  • Alle behandelingen worden uitgevoerd met kwaliteitsproducten zoals  Belotero ®, Botox®,  Juvederm® en Etermis®.
  • Klanttevredenheid wordt gemonitord.
  • Medisch dossier wordt bijgehouden.
  • Er is een onafhankelijke klachtencommissie.


Salons en klinieken met dit keurmerk tonen voortdurend aan dat de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid op hoog niveau staan en dat deze minimaal voldoen aan de eisen die voor salons en klinieken gelden. Tevens voldoen de salons en klinieken die het keurmerk van de ODA dragen ook aan additionele eisen van klanttevredenheid, staan garant voor een snelle en adequate behandeling en een klantvriendelijke afhandeling van klachten. Kortom, je merkt aan alles dat je bij salons en klinieken met het keurmerk van de ODA in vertrouwde handen bent.

 

Maatregelen ten aanzien van COVID-19.

Dr Penny houdt zich strikt aan de maatregelen en wij vragen onze cliënten de regels zorgvuldig na te leven. We vragen iedereen die een afspraak heeft staan of wilt maken onze onderstaande richtlijnen zorgvuldig door te nemen.