Dr. Penny en kwaliteit & veiligheid

Bij Dr Penny staat kwaliteit en veiligheid van jouw behandeling altijd op de eerste plaats.

Portrait of beautiful cute brunette woman model in casual black clothes with colorful makeup isolated on gray

Kwaliteit en veiligheid altijd op de eerste plaats

Bij Dr Penny staat kwaliteit en veiligheid van jouw behandeling altijd op de eerste plaats. Daarom volgt Dr Penny de richtlijnen en aanbevelingen van een groot aantal toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland: de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en de American Society of Plastic Surgeons (ASPS).

Daarnaast voert Dr Penny het keurmerk Onder de Aandacht (ODA), en voldoet daarmee aan aanvullende, strengere eisen op het gebied van klanttevredenheid.

nvpc

NVPC

De Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) is de toonaangevende instelling in Nederland op het gebied van cosmetische chirurgie en cosmetische geneeskunde. Daarom hanteert Dr Penny in de keuze van de gebruikte middelen en de toegepaste behandelingen, de richtlijnen van de NVPC. Er worden geen permanente fillers gebruikt en er is altijd een plastisch chirurg bereikbaar voor vragen of bij complicaties. Jij en Dr Penny zijn op die manier verzekerd van een verantwoorde werkwijze.

asps-logo

ASPS

De American Society of Plastic Surgeons (ASPS) is wereldwijd de meest gezaghebbende organisatie op het gebied van injectables. Omdat de cosmetische geneeskunde in de Verenigde Staten zich nu eenmaal sneller ontwikkelt dan in Nederland, volgt Dr Penny de richtlijnen van de ASPS. Zo weet je dat Dr Penny bij de tijd is!

oda

Keurmerk voor veiligheid en betrouwbaarheid

Het bewaken en verbeteren van alle vormen van kwaliteit binnen Dr Penny is een continue proces. Dr Penny heeft hoge veiligheid en betrouwbaarheid standaarden geformuleerd en volgens vaste protocollen wordt onze kwaliteit doorlopend geëvalueerd. Op deze wijze garanderen wij de hoogst mogelijke kwalitatieve dienstverlening en behandeling voor de klant.

Het leveren van optimale veiligheid en betrouwbaarheid heeft voor Dr Penny de hoogste prioriteit. Daar hebben wij onze interne procedures en protocollen voor. Het keurmerk Onder De Aandacht (ODA) is de garantie dat jij in vertrouwde en deskundige handen bent. De garantie voor jou als klant houdt het volgende in:

 • Cosmetisch artsen zijn BIG-geregistreerd.
 • Alle behandelingen worden uitgevoerd volgens de regelgeving van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC) en de American Association of Plastic Surgeons (ASPS).
 • Bij klachten of complicaties is een cosmetisch arts of plastisch chirurg bereikbaar.
 • Alle behandelingen worden uitgevoerd met kwaliteitsproducten zoals Juvéderm®, Belotero ®, Botox®.
 • Klanttevredenheid wordt gemonitord.
 • Medisch dossier wordt bijgehouden.
 • Er is een onafhankelijke klachtencommissie.

Salons en klinieken met dit keurmerk tonen voortdurend aan dat de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid op hoog niveau staan en dat deze minimaal voldoen aan de eisen die voor salons en klinieken gelden. Tevens voldoen de salons en klinieken die het keurmerk van de ODA dragen ook aan additionele eisen van klanttevredenheid, staan garant voor een snelle en adequate behandeling en afhandeling van klachten. Kortom, je merkt aan alles dat je bij salons en klinieken met het keurmerk van de ODA in vertrouwde handen bent.

Maatregelen ten aanzien van covid-19.

Dr Penny houdt zich strikt aan de maatregelen en wij vragen onze cliënten de regels zorgvuldig na te leven. We vragen iedereen die een afspraak heeft staan of wilt maken onze onderstaande richtlijnen zorgvuldig door te nemen.

Cliënten kunnen erop vertrouwen dat bij dr. Penny continue aandacht is voor de cliëntveiligheid. Onze bestaande preventie- en hygiënemaatregelen zullen strikt worden gevolgd en waar nodig worden die verder aangescherpt. Onze medewerkers en artsen zijn extra alert om deze veiligheid te waarborgen, zodat elke cliënt die dr. Penny bezoekt, een behandeling ondergaat die volledig veilig en conform de geadviseerde voorzorgsmaatregelen is.

De aanvullende maatregelen betreffen het volgende:

 • Wij hanteren scherpe richtlijnen wie er wel/niet naar de kliniek mogen komen en draaien een aangepaste agenda.
 • Wij screenen extra op mogelijk ziek zijn van cliënt of naasten en vragen vooraf een vragenlijst in te vullen.
 • Cliënten worden een dag van tevoren gebeld om de gedrags- en hygiëneregels te bespreken.
 • Uw afspraak wordt geannuleerd bij tenminste 1 van de volgende klachten: keelpijn, hoesten, neusverkoudheid, diarree, koorts.
 • Uw afspraak wordt geannuleerd indien u zelf of een of meer van uw huisgenoten zich in thuisisolatie bevinden.
 • Een afspraak is mogelijk indien u tenminste 24 uur klachtenvrij bent en/of indien u minstens 14 dagen geen contact meer heeft gehad met een huisgenoot of een persoon in thuisisolatie.
 • Wij verzoeken cliënten alleen naar de kliniek te komen en geen begeleiding mee te nemen. Mocht u toch besluiten begeleiding mee te nemen, zijn we genoodzaakt deze te verzoeken buiten de kliniek (in de auto) op u te wachten.
 • Wij verzoeken cliënten niet vroeger te komen dan het afgesproken tijdstip.
 • Wij verwelkomen u met een glimlach maar zullen u geen hand geven.
 • Waar mogelijk houdt het personeel zoveel mogelijk afstand.
 • Wij zorgen voor een situatie waarbij zo min mogelijk cliënten zich bevinden in de kliniek en waarbij er onderling gepaste afstand kan worden gehouden.
 • Bij binnenkomst wordt de cliënt gevraagd de handen te desinfecteren met de aanwezige handdesinfectans.
 • Wij kunnen u geen lekker kopje koffie of thee aanbieden.
 • Er mag geen gebruik worden gemaakt van ons toilet.
 • Er mag maar 1 cliënt met de arts mee naar de behandelkamer.
 • De arts draagt tijdens het consult en de behandeling beschermende kleding, handschoenen, een mondkapje en (spat)bril.
 • Wij verzoeken u bij voorkeur per pin of contactloos te betalen. Bij contante betaling kan alleen gepast worden betaald.
 • Naast de gebruikelijke reinigingsprotocollen van de behandelkamers als ook van de overige ruimten worden deze ruimten aanvullend meerdere keren per dag gereinigd.

Wij rekenen op uw medewerking in het volgen van deze maatregelen en danken u voor uw begrip.