×

Legitimeren

Ter bescherming van jouw persoonsgegevens en om identiteitsfraude te voorkomen, vragen wij onze cliënten voorafgaand aan elke afspraak zich te legitimeren bij de receptie. Wij verzoeken je vriendelijk, indien je een afspraak heeft, bij binnenkomst jouw legitimatie gereed te houden.

Dieren

Dieren zijn vanwege hygiëneredenen en overlast niet toegestaan in onze klinieken.


Vragenlijst

Indien je voor het eerst bij Dr. Penny komt, dien je voorafgaand aan deze afspraak, een vragenlijst in te vullen. Het is van belang voor de behandeling, dat alle vragen naar waarheid worden beantwoord.


Onder invloed en behandeling

Indien u onder invloed bent van drank en/of verdovende middelen, kan de behandeling niet worden uitgevoerd.


Cosmetische behandelingen vanaf 18 jaar 

De behandelingen die in onze klinieken worden uitgevoerd zijn uitsluitend bestemd voor personen die de gerechtigde leeftijd hebben bereikt van 18 jaar of ouder.


Kinderen in de kliniek

Houd er rekening mee dat er geen toezicht kan worden gehouden op meegebrachte kinderen, desalniettemin zijn kinderen welkom om mee te komen. 


Eigendommen 

Dr. Penny houdt zich niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van uw eigendommen.


Afspraak volgorde

Wij werken op afspraak. Onze cliënten zullen dan ook op volgorde van afspraak en niet op volgorde van binnenkomt worden geholpen.


Respect

Behandel onze medewerkers/medebezoekers met respect. Schelden, schreeuwen, dreigen en/of beledigende-/kleinerende-/discrimineerde uitlatingen worden niet getolereerd.


Te laat

Indien u te laat bent voor uw afspraak, kunnen wij niet garanderen dat de afspraak door kan gaan. Informeer hiervoor bij de receptie. Indien de afspraak niet meer mogelijk is, kan er samen met u een andere afspraak worden ingepland.


Uitloop

Het is mogelijk dat onze spreekuren onverhoopt uitlopen. Dr. Penny houdt zich niet verantwoordelijk voor de eventuele gemaakte (reis)kosten ten gevolgde van de uitloop. Meldt het bij de balie, indien je vanwege de uitloop, je afspraak wenst te annuleren/verzetten.