Nieuws

De nieuwste injectables op de markt

Er zijn verschillende botuline toxines op de markt waarvan Botox (firma Allergan), Bocouture (firma Merz), en Azzalure (firma Gelderma) de meest bekende zijn. Omdat botuline toxine zo enorm populair is wordt er in de wereld druk gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe botuline toxines. Zo heeft de fabrikant Revance een toxine ontwikkeld met de naam…

B74FD5C9-55AE-479C-882E-4C1BB3B008C5

Er zijn verschillende botuline toxines op de markt waarvan Botox (firma Allergan), Bocouture (firma Merz), en Azzalure (firma Gelderma) de meest bekende zijn. Omdat botuline toxine zo enorm populair is wordt er in de wereld druk gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe botuline toxines. Zo heeft de fabrikant Revance een toxine ontwikkeld met de naam DAXI (Daxibotulinum toxin). Dit toxine zou aanzienlijk langer effectief zijn dan de toxines die momenteel op de markt zijn. Voor de huidige toxines houdt het effect gemiddeld 3 maanden aan en voor DAXI zou dit volgens onderzoeken het dubbele zijn. Voordat een nieuw product op de markt mag worden gebracht gaat hier jaren aan onderzoek aan vooraf. DAXI is nog niet goedgekeurd om op de markt te worden gebracht maar de verwachting is dat dit eind 2021 zal gebeuren.

Daarnaast is firma Allergan, bekend van de Botox die wij in onze kliniek gebruiken, bezig met de ontwikkeling van een nieuw toxine met de naam Bonti. Dit product zou een enorme snelle inwerktijd hebben van 24 uur en een werkzaamheid van ongeveer 2 tot 4 weken. Het effect van de huidige toxines op de markt is optimaal na 2 weken en het effect is gemiddeld 3 maanden zichtbaar. Bonti zou een goede optie bieden voor mensen die voor het eerst kennismaken met botox om het eens te proberen. Het is wellicht ook een goede optie voor mensen die last minute een touch up nodig hebben voor een belangrijk event. Zodra er meer bekend is over de lancering van deze nieuwe toxine zullen wij dat hier posten!
Juvéderm Volux

Juvéderm heeft onlangs een nieuwe filler gelanceerd namelijk de Juvéderm Volux. Het is een enorm stevige hyaluronzuurfiller en hiermee steviger dan vele andere reeds bestaande fillers op de markt. Vanwege de enorme stevigheid van de filler wordt deze gebruikt voor het langdurig accentueren van kaaklijn en kin. Juvéderm Volux is bij Dr Penny verkrijgbaar voor €300 per ml. Je kunt hiervoor een afspraak maken bij Tuna Demir.

Marieke

artikel gepubliceerd op: mei 19, 2021 door Marieke

Delen op social media

Andere artikelen

Nieuwsbrief ontvangen?

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Volg ons op social media

Bij dr. Penny wordt elke injectable behandeling een beleving waar je reikhalzend naar uitkijkt

Boek online heel eenvoudig jouw afspraak of loop eens bij ons binnen om de fijne vibe te voelen en informatie in te winnen over onze botox en filler behandelingen.