×

Belotero 

Belotero Volume 
Belotero kent een scala aan verschillende fillers. Voor alle behandelingen waar het gaat om modelleren en herstellen van gezichtsvolume, werken wij met de meest stevige filler uit deze range, Belotero Volume. Volume kan op verschillende plaatsen geïnjecteerd worden, bijvoorbeeld ter hoogte van de wangen, jukbeenderen, slapen en kin. Het krachtige volumeverhogende effect en de uitstekende modelleerbaarheid maken deze filler tot een absolute topper. 
Prijs vanaf €150 per ml. 


Belotero Intense

Voor de behandeling van lippen hebben wij gekozen voor Belotero Intense. Deze filler bevat lidocaïne (verdoving) wat de behandeling aanzienlijk minder gevoelig maakt. Injecties kunnen geleidelijk worden gegeven, verspreid over meerdere behandelingen, totdat het gewenste resultaat is bereikt. Het effect houdt lang aan, maar is niet permanent.
Prijs €165 per ml. 


Belotero traangootjes
Voor de behandeling van traangootjes kun je ook bij Belotero terecht. We bieden je een hoeveelheid aan van 0,6 ml. voor een kleine traangootbehandeling. Indien de traangootjes wat dieper zijn, bieden we behandelingen aan met 1,0 ml. Belotero filler.
Prijs traangootjes €220

Maak een afspraak

 

  • BIG geregistreerde artsen
  • Gecertificeerde producten 
  • Gratis, vrijblijvend consult
  • Scherpste prijzen