Filler tegen donkere kringen en wallen

Het ‘geultje’ tussen de ooghoek en het bovenste gedeelte van de wang noemen we de traangoot. De bekende donkere kringen en wallen onder de ogen ontstaan door verlies van volume.

Portrait of beautiful smiling cute brunette woman model in casual beige warm sweater clothes with no makeup isolated on gray
traangootjes-2

Prijs filler traangootjes

Belotero*
220
Juvéderm*
375
Belotero*
170

* bevat lidocaïne (verdovende vloeistof).

Filler Traangootjes.

Weg met donkere kringen en wallen!

Het ‘geultje’ tussen de ooghoek en het bovenste gedeelte van de wang noemen we de traangoot. De bekende donkere kringen en wallen onder de ogen ontstaan door verlies van volume. Ook kun je merken dat er rimpels onder de ogen ontstaan. Door de traangootjes op te vullen met een speciale hyaluronzuur filler verdwijnt de schaduw onder de ogen, met als resultaat een uitgeruste blik!

HET RESULTAAT

Wat mag ik verwachten van het resultaat?

Het effect van een filler is direct zichtbaar. Het werkelijke eindresultaat is na  twee weken te zien, dan is het gebied genezen. Gemiddeld houdt het effect van deze behandeling 6 tot 9 maanden aan. In die periode wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je het resultaat graag wilt behouden, kom je daarna bij ons terug!

Als je merkt dat het volume al iets terugloopt, maar dat je nog niet toe bent aan een volledig nieuwe behandeling dan zou een top-up behandeling met een hoeveelheid filler van 0.6 ml voor €170 een goede oplossing voor je kunnen zijn.

Behandeling: 20 minuten

Type injectable: Hyaluronzuurfiller

Resultaat: Direct zichtbaar (na 2 weken optimaal)

Herhalingsadvies: 1 keer per jaar een touch-up

Effect: Gemiddeld 6 tot 9 maanden

OVER DE BEHANDELING

Behandeling van de traangootjes

Tijdens je afspraak of consult bespreek je je wensen met de arts. Deze zal je adviseren over de hoeveelheid filler die nodig is om het gewenste effect te bereiken.

Desgewenst bieden we een verdovende crème aan waardoor je de behandeling nauwelijks zult voelen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is deze behandeling niet pijnlijk.

Met een dun naaldje wordt een klein prikje gegeven halverwege de wang om een openingetje te maken in de huid. Alleen hiervoor wordt een naaldje gebruikt, de rest van de behandeling voeren we uit met een canule. Er komt dus geen naald in de buurt van je ogen. Deze behandeling duurt ongeveer 20 minuten.

nazorg

Waar moet ik op letten na de behandeling?

De behandeling van de traangootjes kent weinig bijwerkingen. Wel kan er soms sprake zijn van zwelling en wat rode plekken. In een enkel geval kun je last krijgen van blauwe plekken. Deze verdwijnen binnen een paar dagen. Vijf uurtjes na de behandeling zijn de prikgaatjes in de huid dicht en mag je desgewenst weer make-up dragen. Na de behandeling kun je direct weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

PRIJS

Wat kost het om de traangootjes te behandelen?

Een behandeling van je traangootjes is bij ons mogelijk voor 220 euro.

De traangootjes behandelen wij met een hyaluronzuur filler van Belotero. Deze filler beschikt over een veiligheidscertificaat (CE keurmerk) en tevens een FDA keurmerk. Je wordt behandeld met 1 ml Belotero, verdeeld over links en rechts.

Heb jij je traangootjes al eens eerder laten behandelen met een filler, en komen de kringen onder jouw ogen langzaam weer tevoorschijn? Dan is een een touch up behandeling een goede oplossing voor jou. We gebruiken dan een kleinere hoeveelheid filler om je weer een frisse blik te geven, namelijk 0,6 ml filler verdeeld over links en rechts. Deze touch up behandeling kost 170 euro. Onze artsen kunnen je hier perfect over adviseren als je bij ons bent.

Het is tevens mogelijk om je traangootjes bij ons te laten behandelen met de nieuwste filler van Juvéderm,  namelijk Volbella. Deze filler trekt geen vocht aan. Een behandeling van je traangootjes met Juvéderm Volbella 1 ml. kost bij ons 375 euro.

Voor welk merk filler moet ik kiezen?

Wij werken met verschillende merken hyaluronzuur fillers. Al onze merken beschikken over een veiligheidscertificaat (CE keurmerk). Je kunt verschillende merken hyaluronzuur fillers zonder problemen door elkaar gebruiken.

Hyaluronzuur fillers zijn fillers die een tijdelijke werking hebben en na verloop van tijd vanzelf uit het lichaam verdwijnen, de duur hiervan is afhankelijk van de filler en hoe deze wordt gebruikt. Gemiddeld genomen blijft een hyaluronzuur filler 6 tot 9 maanden zichtbaar.

De juiste keuze voor een merk filler hangt af van je budget, de voorkeur van de arts en het gebied dat je wilt laten behandelen. Daarnaast verschillen huidcondities van elkaar waardoor een bepaald merk voor je vriendin wel kan werken, en wat voor jou niet de beste keuze hoeft te zijn.

Hyaluronzuurfillers wat zijn dat precies?

Het belangrijkste ingrediënt van hyaluronzuur fillers is hyaluronzuur. Dit is een natuurlijk voorkomend suiker dat in het lichaam wordt aangetroffen en die de huid vocht, volume en elasticiteit geeft. Na injectie werkt hyaluronzuur als een spons die water in de huid aantrekt. Gevolg hiervan is dat het volume toeneemt in het gebied waar het geïnjecteerd is. Hyaluronzuur stimuleert daarnaast ook de aanmaak van eigen collageen in de huid. Dit betekent dat er vaak minder hoeveelheid filler nodig is als je komt voor je onderhoudsbehandeling.

Prettig om te weten, een hyaluronzuur filler kan altijd deels of volledig worden opgelost met hyaluronidase, een enzym dat hyaluronzuur afbreekt.

Over onze Juvéderm fillers

Juvéderm is ontwikkeld door firma Allergan. Allergan heeft meer dan 60 jaar ervaring en produceert alleen op basis van de meest strenge kwaliteitseisen. Juvéderm fillers zijn gemaakt met behulp van innovatieve technologie en helpen je om natuurlijke en langdurige resultaten te bereiken.

Juvéderm kent een range aan verschillende fillers, ieder met een eigen unieke samenstelling en productkenmerken en is daarmee ontworpen voor een specifiek doel. Dit kan zijn het behandelen van fijne of diepe lijnen, het gezichtsvolume herstellen voor een liftend effect, of het beter definiëren of accentueren van de lippen. Alle fillers van Juvéderm bevatten lidocaïne, een verdovende vloeistof, wat de gevoeligheid van een behandeling zal minimaliseren.

Meer weten over Juvéderm? Klik hier

Over onze Belotero fillers

Belotero fillers zijn afkomstig van de firma Merz-Aesthetic. een Duits bedrijf dat meer dan 100 jaar bestaat en een grote speler is in de wereld van esthetische producten. De fillers van Belotero zijn uitgebreid getest en veilig bevonden. De fillers geven langdurige resultaten. Niet onbelangrijk, Belotero fillers bevatten een FDA en CE keurmerk.

Belotero kent een range aan verschillende fillers, ieder met een eigen unieke samenstelling en productkenmerken en is daarmee ontworpen voor een specifiek doel. Wij bieden in ons pakket zowel fillers met- en zonder lidocaïne (verdovende vloeistof) aan. De Belotero fillers zonder lidocaïne kunnen wij nog iets scherper inkopen dan de fillers met verdoving en dat zie je dan ook terug in de prijs. Deze keuze mag je zelf maken en onze artsen zullen je er uiteraard ook over adviseren.


Prijs filler traangootjes

Belotero*
220
Juvéderm*
375
Belotero*
170

Maak een afspraak

Bij een uitgeruste uitstraling hoort een frisse oogopslag.

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.