Oorlellen volume teruggeven met een filler

Ben jij ook gek op oorbellen? Dan kan het zijn dat je op latere leeftijd last krijgt van uitgerekte of verslapte oorlelletjes. Met een filler kunnen we het volume aan de oorlellen teruggeven.

Portrait of beautiful smiling cute brunette woman model in casual beige warm sweater clothes with no makeup isolated on gray
oorlel-2

Prijs filler oorlellen

Belotero
150
Belotero*
165
Juvéderm*
190

* bevat lidocaïne (verdovende vloeistof).

Filler Oorlellen.

Herstel de vorm van je oorlellen!

Ben jij ook gek op oorbellen? Dan kan het zijn dat je op latere leeftijd last krijgt van uitgerekte of verslapte oorlelletjes.

Dit is natuurlijk helemaal niet erg, maar als je het als storend ervaart dan kan er eenvoudig iets aan worden gedaan. Met een hyaluronzuur filler kunnen we jouw verslapte oorlelletjes weer hun volume teruggeven waardoor ze gelift worden en weer een jeugdige, volle uitstraling terug krijgen.

Het is een kortdurende en vrijwel pijnloze behandeling door de verdovende crème waarmee we vooraf de oorlelletjes insmeren. 

HET RESULTAAT

Wat mag ik verwachten van het resultaat?

Het effect van een filler is direct zichtbaar. Het werkelijke eindresultaat is na  twee weken te beoordelen, dan is het gebied genezen. Gemiddeld genomen houdt het effect van deze behandeling 6 tot 9 maanden aan, afhankelijk van je huidtype en de gekozen type filler. In die periode wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je het resultaat graag wilt behouden zien we je daarna graag bij ons terug!

Behandeling: 15 min.

Type injectable: Hyaluronzuurfiller

Resultaat: Direct zichtbaar (na 2 weken optimaal)

Herhalingsadvies: 1 keer per jaar een touch-up

Effect: Gemiddeld 6 tot 9 maanden

OVER DE BEHANDELING

Behandeling oorlellen met hyaluronzuur filler

Tijdens je afspraak of consult bespreek je je wensen met de arts. Deze zal je adviseren over de hoeveelheid filler die nodig is om het gewenste effect te bereiken. Door middel van kleine prikjes met een dunne naald wordt de filler verdeeld in het gebied. Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten.

nazorg

Waar moet ik op letten na de filler behandeling?

De behandeling van de oorlellen kent weinig bijwerkingen. Wel kan er soms sprake zijn van zwelling en wat rode plekken. In een enkel geval kan je last krijgen van blauwe plekken en kleine bloeduitstortingen. Deze verdwijnen binnen een paar dagen. Na de behandeling kun je direct weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

PRIJS

Wat kost het om oorlellen te behandelen met een filler?

De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid filler die nodig om het resultaat te verkrijgen wat past bij jouw wensen. Daarnaast is de prijs afhankelijk van het merk filler waarvoor gekozen wordt. De arts zal je hierover adviseren en het kostenplaatje zal vooraf met je worden besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Voor welk merk filler moet ik kiezen?

Wij werken met verschillende merken hyaluronzuur fillers. Al onze merken beschikken over een veiligheidscertificaat (CE keurmerk). Je kunt verschillende merken hyaluronzuur fillers zonder problemen door elkaar gebruiken.

Hyaluronzuur fillers zijn fillers die een tijdelijke werking hebben en na verloop van tijd vanzelf uit het lichaam verdwijnen, de duur hiervan is afhankelijk van de filler en hoe deze wordt gebruikt. Gemiddeld genomen blijft een hyaluronzuur filler 6 tot 9 maanden zichtbaar.

De juiste keuze voor een merk filler hangt af van je budget, de voorkeur van de arts en het gebied dat je wilt laten behandelen. Daarnaast verschillen huidcondities van elkaar waardoor een bepaald merk voor je vriendin wel kan werken, en wat voor jou niet de beste keuze hoeft te zijn.

Hyaluronzuurfillers wat zijn dat precies?

Het belangrijkste ingrediënt van hyaluronzuur fillers is hyaluronzuur. Dit is een natuurlijk voorkomend suiker dat in het lichaam wordt aangetroffen en die de huid vocht, volume en elasticiteit geeft. Na injectie werkt hyaluronzuur als een spons die water in de huid aantrekt. Gevolg hiervan is dat het volume toeneemt in het gebied waar het geïnjecteerd is. Hyaluronzuur stimuleert daarnaast ook de aanmaak van eigen collageen in de huid. Dit betekent dat er vaak minder hoeveelheid filler nodig is als je komt voor je onderhoudsbehandeling.

Prettig om te weten, een hyaluronzuur filler kan altijd deels of volledig worden opgelost met hyaluronidase, een enzym dat hyaluronzuur afbreekt.

Over onze Juvéderm fillers

Juvéderm is ontwikkeld door firma Allergan. Allergan heeft meer dan 60 jaar ervaring en produceert alleen op basis van de meest strenge kwaliteitseisen. Juvéderm fillers zijn gemaakt met behulp van innovatieve technologie en helpen je om natuurlijke en langdurige resultaten te bereiken.

Juvéderm kent een range aan verschillende fillers, ieder met een eigen unieke samenstelling en productkenmerken en is daarmee ontworpen voor een specifiek doel. Dit kan zijn het behandelen van fijne of diepe lijnen, het gezichtsvolume herstellen voor een liftend effect, of het beter definiëren of accentueren van de lippen. Alle fillers van Juvéderm bevatten lidocaïne, een verdovende vloeistof, wat de gevoeligheid van een behandeling zal minimaliseren.

Meer weten over Juvéderm? Klik hier

Over onze Belotero fillers

Belotero fillers zijn afkomstig van de firma Merz-Aesthetic. een Duits bedrijf dat meer dan 100 jaar bestaat en een grote speler is in de wereld van esthetische producten. De fillers van Belotero zijn uitgebreid getest en veilig bevonden. De fillers geven langdurige resultaten. Niet onbelangrijk, Belotero fillers bevatten een FDA en CE keurmerk.

Belotero kent een range aan verschillende fillers, ieder met een eigen unieke samenstelling en productkenmerken en is daarmee ontworpen voor een specifiek doel. Wij bieden in ons pakket zowel fillers met- en zonder lidocaïne (verdovende vloeistof) aan. De Belotero fillers zonder lidocaïne kunnen wij nog iets scherper inkopen dan de fillers met verdoving en dat zie je dan ook terug in de prijs. Deze keuze mag je zelf maken en onze artsen zullen je er uiteraard ook over adviseren.


Prijs filler oorlellen

Belotero
150
Belotero*
165
Juvéderm*
190

Maak een afspraak

Een behandeling bij Dr Penny, daar kijk je naar uit!

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.