Liquid neuscorrectie met filler

Veel mensen zijn niet helemaal tevreden met hun neus. Stoor jij je aan een bobbeltje op je neus of wil je graag een optisch kleinere en gelifte neus?

Portrait of beautiful happy cute brunette woman model in casual warm red sweater clothes isolated on gray with evening makeup and colorful lips
neuscorrectie

Prijs liquid neuscorrectie

Belotero*
220

* bevat lidocaïne (verdovende vloeistof).

Filler Neuscorrectie.

Weg met dat deukje in je neus

Veel mensen zijn niet helemaal tevreden met hun neus. Stoor jij je aan een bobbeltje op je neus of wil je graag een optisch kleinere en gelifte neus? Je kunt dan overwegen om je te laten opereren aan je neus, maar je kunt ook kiezen voor een minder ingrijpende behandeling, een liquid neuscorrectie.

Dit is overigens alleen mogelijk als je niet eerder bent geopereerd aan je neus. Na een neusoperatie bestaat het risico dat bloedvaatjes anders lopen en dit geeft een verhoogd risico op complicaties tijdens een filler behandeling van een neus.

HET RESULTAAT

Wat mag ik verwachten van het resultaat?

Het effect van een filler is direct zichtbaar. Het werkelijke eindresultaat is na  twee weken te zien, dan is het gebied namelijk genezen. Gemiddeld houdt het effect van deze behandeling 6 tot 9 maanden aan. In die periode wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je het resultaat graag wilt behouden zien we je dan graag bij ons terug!

Behandeling: 25 minuten

Type injectable: Hyaluronzuurfiller

Resultaat: Direct zichtbaar (na 2 weken optimaal)

Effect: Gemiddeld 6 tot 9 maanden

OVER DE BEHANDELING

Neuscorrectie met hyaluronzuur filler

Tijdens je afspraak of consult bespreek je je wensen met de arts. Voorafgaand aan de behandeling bieden we je een verdovende crème aan waardoor de pijn tijdens de behandeling minimaal is. Deze crème moet 10 minuten inwerken.

Tijdens de behandeling wordt de filler geïnjecteerd met een dunne naald precies daar waar jouw neus gecorrigeerd mag worden. Daarnaast kan de neuspunt desgewenst worden gelift met een prikje Botox. De neuspunt kan hiermee tot maximaal 4 mm worden gelift.

nazorg

Waar moet ik op letten na de neuscorrectie behandeling?

De behandeling van de neus kent weinig bijwerkingen. Wel kan er soms sprake zijn van lichte zwelling en wat rode plekken. In een enkel geval kan je last krijgen van een bloeduitstorting. Dit verdwijnt binnen een paar dagen. Ongeveer 5 uurtjes na de behandeling zijn de prikgaatjes in de huid dicht en mag je desgewenst weer make-up dragen. Na de behandeling kun je direct weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

PRIJS

Wat kost een behandeling van de wangen met een filler?

We maken onderscheid tussen een grote- en kleine neuscorrectie. Een kleine correctie met filler (een enkel deukje opvullen) kost 220 euro.

Een uitgebreidere correctie met filler (neusbrug corrigeren) kost 275 euro.

Laat je vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden door onze artsen. Je kunt voor deze ingreep terecht bij Tiba of Nina.

Voor welk merk filler moet ik kiezen?

Wij werken met verschillende merken hyaluronzuur fillers. Al onze merken beschikken over een veiligheidscertificaat (CE keurmerk). Je kunt verschillende merken hyaluronzuur fillers zonder problemen door elkaar gebruiken.

Hyaluronzuur fillers zijn fillers die een tijdelijke werking hebben en na verloop van tijd vanzelf uit het lichaam verdwijnen, de duur hiervan is afhankelijk van de filler en hoe deze wordt gebruikt. Gemiddeld genomen blijft een hyaluronzuur filler 6 tot 9 maanden zichtbaar.

De juiste keuze voor een merk filler hangt af van je budget, de voorkeur van de arts en het gebied dat je wilt laten behandelen. Daarnaast verschillen huidcondities van elkaar waardoor een bepaald merk voor je vriendin wel kan werken, en wat voor jou niet de beste keuze hoeft te zijn.

Hyaluronzuurfillers wat zijn dat precies?

Het belangrijkste ingrediënt van hyaluronzuur fillers is hyaluronzuur. Dit is een natuurlijk voorkomend suiker dat in het lichaam wordt aangetroffen en die de huid vocht, volume en elasticiteit geeft. Na injectie werkt hyaluronzuur als een spons die water in de huid aantrekt. Gevolg hiervan is dat het volume toeneemt in het gebied waar het geïnjecteerd is. Hyaluronzuur stimuleert daarnaast ook de aanmaak van eigen collageen in de huid. Dit betekent dat er vaak minder hoeveelheid filler nodig is als je komt voor je onderhoudsbehandeling.

Prettig om te weten, een hyaluronzuur filler kan altijd deels of volledig worden opgelost met hyaluronidase, een enzym dat hyaluronzuur afbreekt.

Over onze Juvéderm fillers

Juvéderm is ontwikkeld door firma Allergan. Allergan heeft meer dan 60 jaar ervaring en produceert alleen op basis van de meest strenge kwaliteitseisen. Juvéderm fillers zijn gemaakt met behulp van innovatieve technologie en helpen je om natuurlijke en langdurige resultaten te bereiken.

Juvéderm kent een range aan verschillende fillers, ieder met een eigen unieke samenstelling en productkenmerken en is daarmee ontworpen voor een specifiek doel. Dit kan zijn het behandelen van fijne of diepe lijnen, het gezichtsvolume herstellen voor een liftend effect, of het beter definiëren of accentueren van de lippen. Alle fillers van Juvéderm bevatten lidocaïne, een verdovende vloeistof, wat de gevoeligheid van een behandeling zal minimaliseren.

Meer weten over Juvéderm? Klik hier

Over onze Belotero fillers

Belotero fillers zijn afkomstig van de firma Merz-Aesthetic. een Duits bedrijf dat meer dan 100 jaar bestaat en een grote speler is in de wereld van esthetische producten. De fillers van Belotero zijn uitgebreid getest en veilig bevonden. De fillers geven langdurige resultaten. Niet onbelangrijk, Belotero fillers bevatten een FDA en CE keurmerk.

Belotero kent een range aan verschillende fillers, ieder met een eigen unieke samenstelling en productkenmerken en is daarmee ontworpen voor een specifiek doel. Wij bieden in ons pakket zowel fillers met- en zonder lidocaïne (verdovende vloeistof) aan. De Belotero fillers zonder lidocaïne kunnen wij nog iets scherper inkopen dan de fillers met verdoving en dat zie je dan ook terug in de prijs. Deze keuze mag je zelf maken en onze artsen zullen je er uiteraard ook over adviseren.


Prijs liquid neuscorrectie

Belotero*
220

Maak een afspraak

Een behandeling bij Dr Penny, daar kijk je naar uit!

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.