Liquid facelift met fillers en botox

Een liquid facelift is een behandeling van het gehele gezicht waarbij fillers worden gecombineerd met Botox om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te bereiken.

beautiful-stylish-woman-posing-in-studio-UGZH28G-3
huidverbetering

Prijs liquid facelift

* bevat lidocaïne (verdovende vloeistof).

Filler Liquid facelift.

Herstel de V-shape van het gezicht

Een liquid facelift is een behandeling met fillers en botuline toxine. Een liquid facelift is een behandeling van het gehele gezicht waarbij fillers worden gecombineerd met Botox om een zo natuurlijk en goed mogelijk resultaat te bereiken.

Naarmate we ouder worden maakt onze huid minder collageen aan en verliezen we vet, en daarmee volume, in ons gezicht. Gevolg hiervan is dat de huid verslapt waardoor er langzaam maar zeker een diepere neuslippenplooi ontstaat, ingevallen wangen en hamsterwangetjes. De V-shape van het gezicht die ons die jeugdige uitstraling geeft verdwijnt en verandert in een omgekeerde V-shape. Een filler zorgt voor meer volume op bepaalde plaatsen in het gezicht.

De rimpelbehandeling met Botox gaat de vorming van rimpels tegen en verzacht bestaande rimpels doordat het de spiertjes die deze rimpels veroorzaken tijdelijk minder actief maakt. Dit kan op subtiele wijze waardoor het er heel natuurlijk uit blijft zien.

HET RESULTAAT

Wat mag ik verwachten van het resultaat?

Het effect van een filler is direct zichtbaar. Het effect van de Botox laat een kleine week op zich wachten. Het werkelijke eindresultaat is na  twee weken te zien, dan is het gebied namelijk genezen en is de werking van de filler en Botox optimaal.

Gemiddeld genomen houdt het effect van de filler behandeling 6 tot 9 maanden aan, afhankelijk van je huidtype en de gekozen type filler. In die periode wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Het effect van de Botox houdt gemiddeld genomen 3 maanden aan. Als je het resultaat graag wilt behouden zien we je daarna graag bij ons terug!

Behandeling: 30 min.

Type injectable: Hyaluronzuurfiller & botox

Resultaat: Direct zichtbaar (na 2 weken optimaal)

Herhalingsadvies: 1 keer per jaar een touch-up

Effect: Gemiddeld 6 tot 9 maanden

OVER DE BEHANDELING

Liquid facelift met hyaluronzuur filler en Botox

Tijdens je afspraak of consult bespreek je je wensen met de arts. Deze zal je een persoonlijk advies geven en de mogelijkheden met je bespreken. Consulten zijn altijd gratis en geheel vrijblijvend, niets moet, alles mag. Ben je na een consult direct enthousiast dan bestaat er vaak de mogelijkheid om je direct te laten behandelen.

Voor de behandeling verdoven we huid met een verdovende crème, deze moet 10 minuten inwerken. De gevoeligheid van de behandeling zal hierdoor minimaal zijn. Door middel van kleine prikjes met een dunne naald en/of canule (naald zonder scherpe punt) wordt de filler en Botox verdeeld in het gebied. Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

nazorg

Waar moet ik op letten na een liquid facelift behandeling?

De Liquid Facelift kent weinig bijwerkingen. Er kan sprake zijn van zwelling en wat rode plekken. In een enkel geval kan je last krijgen van blauwe plekken en kleine bloeduitstortingen. Deze verdwijnen binnen een paar dagen. Vijf uurtjes na de behandeling zijn de prikgaatjes in de huid dicht en mag je desgewenst weer make-up dragen. Na de behandeling kun je direct weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

PRIJS

Wat kost een liquid facelift?

Wij hebben een Liquid Facelift pakket samengesteld, deze bestaat uit 4 ml. Belotero filler en 3 zones Botox. Je arts zal met jou bespreken voor welke gebieden in jouw gezicht de fillers en botox het beste kunnen worden gebruikt. Een Liquid facelift is echt maatwerk. Het Liquid Facelift pakket kost bij ons 795 euro.

Hyaluronzuurfillers wat zijn dat precies?

Het belangrijkste ingrediënt van hyaluronzuur fillers is hyaluronzuur. Dit is een natuurlijk voorkomend suiker dat in het lichaam wordt aangetroffen en die de huid vocht, volume en elasticiteit geeft. Na injectie werkt hyaluronzuur als een spons die water in de huid aantrekt. Gevolg hiervan is dat het volume toeneemt in het gebied waar het geïnjecteerd is. Hyaluronzuur stimuleert daarnaast ook de aanmaak van eigen collageen in de huid. Dit betekent dat er vaak minder hoeveelheid filler nodig is als je komt voor je onderhoudsbehandeling.

Prettig om te weten, een hyaluronzuur filler kan altijd deels of volledig worden opgelost met hyaluronidase, een enzym dat hyaluronzuur afbreekt.

Over onze Belotero fillers

Belotero fillers zijn afkomstig van de firma Merz-Aesthetic. een Duits bedrijf dat meer dan 100 jaar bestaat en een grote speler is in de wereld van esthetische producten. De fillers van Belotero zijn uitgebreid getest en veilig bevonden. De fillers geven langdurige resultaten. Niet onbelangrijk, Belotero fillers bevatten een FDA en CE keurmerk.

Belotero kent een range aan verschillende fillers, ieder met een eigen unieke samenstelling en productkenmerken en is daarmee ontworpen voor een specifiek doel. Wij bieden in ons pakket zowel fillers met- en zonder lidocaïne (verdovende vloeistof) aan. De Belotero fillers zonder lidocaïne kunnen wij nog iets scherper inkopen dan de fillers met verdoving en dat zie je dan ook terug in de prijs. Deze keuze mag je zelf maken en onze artsen zullen je er uiteraard ook over adviseren.


Prijs liquid facelift

Maak een afspraak

Een behandeling bij Dr Penny, daar kijk je naar uit!

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.