Sensuele, volle lippen

Volle lippen ogen vrouwelijk, jeugdig en sensueel. Met een hyaluronzuur filler geven wij lippen hun volume terug, of voegen we volume toe als je vind dat je lippen altijd al iets te smal zijn geweest.

Close up fashion ;luxury portrait of stunning sexy woman, full perfect lips and face, sunny day sunglasses and leather jacket, big trendy earnings, grunge urban style.
bovenliplijntjes

Prijs lipfiller

Juvéderm*
150
Belotero*
95
Belotero
150
Belotero*
165
Juvéderm*
190

* bevat lidocaïne (verdovende vloeistof).

Filler Lippen.

Jeugdige, sensuele lippen

Lippen verliezen volume en contour naarmate onze leeftijd vordert waardoor ze smaller worden. Volle lippen ogen vrouwelijk, jeugdig en sensueel. Met een hyaluronzuur filler geven wij lippen hun volume terug, of voegen we volume toe als je vind dat je lippen altijd al iets te smal zijn geweest.

Lipvolume opbouwen

Na je eerste lipfiller behandeling zul je merken dat het volume snel terugloopt nadat de zwelling door de behandeling is verdwenen. De lippen zijn te vergelijken met een spons. Wanneer je lippen niet eerder gevuld zijn geweest met een filler verdwijnt een gedeelte van de filler in de gaatjes van je weefsel. Dit komt omdat er nog geen bodem ligt waar de filler zich aan kan hechten en zich kan opbouwen. Tijdens je eerste behandeling leg je dus de basis. Daarna kun je je filler rustig gaan opbouwen. Ons advies is om binnen 4 tot 6 maanden je tweede behandeling te ondergaan.

Na een tweede behandeling zul je merken dat de filler beter blijft zitten, de filler bouwt zich op de basislaag die gelegd is tijdens de eerste behandeling. Vervolgens kun je je lipfiller gaan onderhouden. De periode tussen je behandelingen bepaal je zelf, dit verschilt namelijk per persoon en is mede afhankelijk van het volume waar je naartoe wilt werken.

HET RESULTAAT

Wat mag ik verwachten van het resultaat?

Het effect van een filler is direct zichtbaar. Het werkelijke eindresultaat is na twee weken te zien, dan is het gebied namelijk genezen. Gemiddeld genomen houdt het effect van deze behandeling 6 tot 9 maanden aan tenzij het je eerste lipfiller behandeling is, dan zien we vaak dat het volume sneller verdwijnt. Daarnaast is de duur van het effect afhankelijk van je huidtype en de gekozen type filler. In de maanden na de behandeling wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je het resultaat graag wilt behouden zien we je daarna graag bij ons terug!

Russian Method

Bij de Russian Method prikt de arts met micro injecties in het buitenste randje van je lippen, waardoor de lip meer gaat krullen en je een mooi plumping effect krijgt.

Classic Method

Bij de klassieke methode wordt de filler ook in het buitenste randje van je lippen geïnjecteerd. Er worden minder prikjes gegeven dan bij de Russian Method en per prikje wordt een grotere hoeveelheid filler geïnjecteerd.

Heart Shaped Lips

Bij deze techniek wordt de cupidoboog (hartvormige deel van de bovenlip) extra aangezet wat resulteert in hartvormige lippen.

Keyhole Method

Bij deze techniek wordt er een draadje gespannen strak over het midden van de onderlip om een kleine opening in het midden van boven-en onderlip te creëren.

Canule Method

Met deze techniek wordt de filler ingebracht met behulp van een canule. Dit is een stompe naald (zonder scherpe punt), waardoor de kans op zwelling en blauwe plekken klein is.

Iedere arts heeft zijn/haar eigen Signature Lippen. Bekijk onze Instagram pagina om de diverse signatures van onze artsen te bekijken of stuur ons een berichtje via Instagram, Facebook of ons contactformulier voor meer informatie.

Behandeling: 15 min.

Type injectable: Hyaluronzuur filler

Resultaat: Direct zichtbaar (na 2 weken optimaal)

Herhalingsadvies: 1 tot 2 keer per jaar een touch-up

Effect: Gemiddeld 6 tot 9 maanden

OVER DE BEHANDELING

De behandeling van lippen met een filler

Er zijn diverse methodes om een lipfiller te injecteren en lipvormen die de arts je vooraf kan toelichten. Tijdens je afspraak of consult bespreek je je wensen met de arts. Deze zal je adviseren over de hoeveelheid filler die nodig is om het gewenste effect te bereiken en welk merk filler daar het beste bij past. De vorm van je natuurlijke lippen is het belangrijkste uitgangspunt voor het beoogde resultaat. Elk paar lippen is anders, waardoor de mogelijkheden en de resultaten ook verschillend zijn.

Voorafgaand aan de behandeling geven we je een verdovende crème voor je lippen zodat de pijn tijdens de behandeling zo minimaal mogelijk is. Deze behandeling duurt ongeveer 15 tot 20 minuten.

nazorg

Waar moet ik op letten na de behandeling?

De behandeling van de lippen kent weinig bijwerkingen. Er kan sprake zijn van (lichte) zwelling. In sommige gevallen kun je last krijgen van blauwe plekken of een bloeduitstorting. Dit verdwijnt meestal binnen een paar dagen. Ongeveer 5 uurtjes na de behandeling zijn de prikgaatjes in de huid dicht en mag je desgewenst weer make-up dragen. Na de behandeling kun je direct weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

We adviseren je om je lippen te masseren na een behandeling. Je kunt hier na enkele dagen mee starten, zodra je lippen niet meer pijnlijk aanvoelen. Zachtjes masseren tussen duim en wijsvinger voorkomt de vorming van bobbeltjes.

PRIJS

Wat kost een lippenbehandeling?

De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid filler die geadviseerd wordt om het resultaat te verkrijgen wat past bij jouw wensen. Daarnaast is de prijs afhankelijk van het merk filler waarvoor gekozen wordt. Je kunt hierbij zelf een voorkeur doorgeven of je laten adviseren door de arts. Het kostenplaatje zal vooraf met je worden besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Voor welk merk filler moet ik kiezen?

Wij werken met verschillende merken hyaluronzuur fillers. Al onze merken beschikken over een veiligheidscertificaat (CE keurmerk). Je kunt verschillende merken hyaluronzuur fillers zonder problemen door elkaar gebruiken.

Hyaluronzuur fillers zijn fillers die een tijdelijke werking hebben en na verloop van tijd vanzelf uit het lichaam verdwijnen, de duur hiervan is afhankelijk van de filler en hoe deze wordt gebruikt. Gemiddeld genomen blijft een hyaluronzuur filler 6 tot 9 maanden zichtbaar.

De juiste keuze voor een merk filler hangt af van je budget, de voorkeur van de arts en het gebied dat je wilt laten behandelen. Daarnaast verschillen huidcondities van elkaar waardoor een bepaald merk voor je vriendin wel kan werken, en wat voor jou niet de beste keuze hoeft te zijn.

Hyaluronzuurfillers wat zijn dat precies?

Het belangrijkste ingrediënt van hyaluronzuur fillers is hyaluronzuur. Dit is een natuurlijk voorkomend suiker dat in het lichaam wordt aangetroffen en die de huid vocht, volume en elasticiteit geeft. Na injectie werkt hyaluronzuur als een spons die water in de huid aantrekt. Gevolg hiervan is dat het volume toeneemt in het gebied waar het geïnjecteerd is. Hyaluronzuur stimuleert daarnaast ook de aanmaak van eigen collageen in de huid. Dit betekent dat er vaak minder hoeveelheid filler nodig is als je komt voor je onderhoudsbehandeling.

Prettig om te weten, een hyaluronzuur filler kan altijd deels of volledig worden opgelost met hyaluronidase, een enzym dat hyaluronzuur afbreekt.

Over onze Juvéderm fillers

Juvéderm is ontwikkeld door firma Allergan. Allergan heeft meer dan 60 jaar ervaring en produceert alleen op basis van de meest strenge kwaliteitseisen. Juvéderm fillers zijn gemaakt met behulp van innovatieve technologie en helpen je om natuurlijke en langdurige resultaten te bereiken.

Juvéderm kent een range aan verschillende fillers, ieder met een eigen unieke samenstelling en productkenmerken en is daarmee ontworpen voor een specifiek doel. Dit kan zijn het behandelen van fijne of diepe lijnen, het gezichtsvolume herstellen voor een liftend effect, of het beter definiëren of accentueren van de lippen. Alle fillers van Juvéderm bevatten lidocaïne, een verdovende vloeistof, wat de gevoeligheid van een behandeling zal minimaliseren.

Meer weten over Juvéderm? Klik hier

Over onze Belotero fillers

Belotero fillers zijn afkomstig van de firma Merz-Aesthetic. een Duits bedrijf dat meer dan 100 jaar bestaat en een grote speler is in de wereld van esthetische producten. De fillers van Belotero zijn uitgebreid getest en veilig bevonden. De fillers geven langdurige resultaten. Niet onbelangrijk, Belotero fillers bevatten een FDA en CE keurmerk.

Belotero kent een range aan verschillende fillers, ieder met een eigen unieke samenstelling en productkenmerken en is daarmee ontworpen voor een specifiek doel. Wij bieden in ons pakket zowel fillers met- en zonder lidocaïne (verdovende vloeistof) aan. De Belotero fillers zonder lidocaïne kunnen wij nog iets scherper inkopen dan de fillers met verdoving en dat zie je dan ook terug in de prijs. Deze keuze mag je zelf maken en onze artsen zullen je er uiteraard ook over adviseren.


Prijs lipfiller

Juvéderm*
150
Belotero*
95
Belotero
150
Belotero*
165
Juvéderm*
190

Maak een afspraak

Russian Lips, Heart Shaped Lips, Natural Lips, Keyhole Lips of Canule techniek. Laat je informeren over de beste techniek voor jouw lippen.

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.