Ingevallen slapen behandelen met een filler

Ingevallen slapen zorgen voor een vermoeide, verouderde uitstraling. Het voller maken van de slapen met een filler geeft ons weer een jonger en frisser uiterlijk.

Portrait of beautiful smiling cute brunette woman model in casual beige stylish clothes with bright makeup and red lips isolated on gray. Giving air kiss
ingevallenslapen-3

Prijs filler temporalen

Belotero*
185
Juvéderm*
210

* bevat lidocaïne (verdovende vloeistof).

Filler Ingevallen slapen.

Weer een jonger en frisser aanzien!

Naarmate we ouder worden verliezen we vetweefsel in ons gezicht. Een samenspel tussen bovenstaand en zwaartekracht kunnen ervoor zorgen dat de slapen ingevallen raken.

Ingevallen slapen zorgen voor een vermoeide, verouderde uitstraling. Het voller maken van de slapen geeft ons weer een jonger en frisser aanzien. Helaas is deze behandeling niet mogelijk indien je ooit een facelift hebt ondergaan. Dit vergroot namelijk de kans op complicaties na de behandeling.

HET RESULTAAT

Wat mag ik verwachten van het resultaat?

Het effect van een filler is direct zichtbaar. Het werkelijke eindresultaat is na  twee weken te beoordelen, dan is het gebied genezen. Gemiddeld genomen houdt het effect van deze behandeling 6 tot 9 maanden aan, afhankelijk van je huidtype en de gekozen type filler. In die periode wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je het resultaat graag wilt behouden zien we je daarna graag bij ons terug!

Behandeling: 20 min.

Type injectable: Hyaluronzuurfiller

Resultaat: Direct zichtbaar (na 2 weken optimaal)

Herhalingsadvies: 1 keer per jaar een touch-up

Effect: Gemiddeld 6 tot 9 maanden

OVER DE BEHANDELING

Behandeling temporalen met hyaluronzuur filler

Tijdens je afspraak of consult bespreek je je wensen met de arts. De arts zal je adviseren over de hoeveelheid filler en die nodig is om het gewenste effect te bereiken. Desgewenst bieden we een verdovende crème aan waardoor de  behandeling nauwelijks als pijnlijk wordt ervaren.

Tijdens de behandeling wordt de filler met een dun naaldje verdeeld in het gebied. Deze behandeling duurt ongeveer 20 minuten.

nazorg

Waar moet ik op letten na de filler behandeling van de slapen?

De behandeling van de slapen kent weinig bijwerkingen. Soms kan er sprake zijn van lichte zwelling en wat rode plekken. In een enkel geval kan je last krijgen van een bloeduitstorting. Dit verdwijnt binnen een paar dagen. Ongeveer 5 uurtjes na de behandeling zijn de prikgaatjes in de huid dicht en mag je desgewenst weer make-up dragen. Na de behandeling kun je direct weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

PRIJS

Wat kost het om ingevallen slapen te behandelen?

De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid filler die nodig om het resultaat te verkrijgen wat past bij jouw wensen. Daarnaast is de prijs afhankelijk van het merk filler waarvoor gekozen wordt. De arts zal je hierover adviseren en het kostenplaatje zal vooraf met je worden besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Voor welk merk filler moet ik kiezen?

Wij werken met verschillende merken hyaluronzuur fillers. Al onze merken beschikken over een veiligheidscertificaat (CE keurmerk). Je kunt verschillende merken hyaluronzuur fillers zonder problemen door elkaar gebruiken.

Hyaluronzuur fillers zijn fillers die een tijdelijke werking hebben en na verloop van tijd vanzelf uit het lichaam verdwijnen, de duur hiervan is afhankelijk van de filler en hoe deze wordt gebruikt. Gemiddeld genomen blijft een hyaluronzuur filler 6 tot 9 maanden zichtbaar.

De juiste keuze voor een merk filler hangt af van je budget, de voorkeur van de arts en het gebied dat je wilt laten behandelen. Daarnaast verschillen huidcondities van elkaar waardoor een bepaald merk voor je vriendin wel kan werken, en wat voor jou niet de beste keuze hoeft te zijn.

Hyaluronzuurfillers wat zijn dat precies?

Het belangrijkste ingrediënt van hyaluronzuur fillers is hyaluronzuur. Dit is een natuurlijk voorkomend suiker dat in het lichaam wordt aangetroffen en die de huid vocht, volume en elasticiteit geeft. Na injectie werkt hyaluronzuur als een spons die water in de huid aantrekt. Gevolg hiervan is dat het volume toeneemt in het gebied waar het geïnjecteerd is. Hyaluronzuur stimuleert daarnaast ook de aanmaak van eigen collageen in de huid. Dit betekent dat er vaak minder hoeveelheid filler nodig is als je komt voor je onderhoudsbehandeling.

Prettig om te weten, een hyaluronzuur filler kan altijd deels of volledig worden opgelost met hyaluronidase, een enzym dat hyaluronzuur afbreekt.

Over onze Juvéderm fillers

Juvéderm is ontwikkeld door firma Allergan. Allergan heeft meer dan 60 jaar ervaring en produceert alleen op basis van de meest strenge kwaliteitseisen. Juvéderm fillers zijn gemaakt met behulp van innovatieve technologie en helpen je om natuurlijke en langdurige resultaten te bereiken.

Juvéderm kent een range aan verschillende fillers, ieder met een eigen unieke samenstelling en productkenmerken en is daarmee ontworpen voor een specifiek doel. Dit kan zijn het behandelen van fijne of diepe lijnen, het gezichtsvolume herstellen voor een liftend effect, of het beter definiëren of accentueren van de lippen. Alle fillers van Juvéderm bevatten lidocaïne, een verdovende vloeistof, wat de gevoeligheid van een behandeling zal minimaliseren.

Meer weten over Juvéderm? Klik hier

Over onze Belotero fillers

Belotero fillers zijn afkomstig van de firma Merz-Aesthetic. een Duits bedrijf dat meer dan 100 jaar bestaat en een grote speler is in de wereld van esthetische producten. De fillers van Belotero zijn uitgebreid getest en veilig bevonden. De fillers geven langdurige resultaten. Niet onbelangrijk, Belotero fillers bevatten een FDA en CE keurmerk.

Belotero kent een range aan verschillende fillers, ieder met een eigen unieke samenstelling en productkenmerken en is daarmee ontworpen voor een specifiek doel. Wij bieden in ons pakket zowel fillers met- en zonder lidocaïne (verdovende vloeistof) aan. De Belotero fillers zonder lidocaïne kunnen wij nog iets scherper inkopen dan de fillers met verdoving en dat zie je dan ook terug in de prijs. Deze keuze mag je zelf maken en onze artsen zullen je er uiteraard ook over adviseren.


Prijs filler temporalen

Belotero*
185
Juvéderm*
210

Maak een afspraak

Een behandeling bij Dr Penny, daar kijk je naar uit!

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.