Rokerslijntjes behandelen met een filler

De verticale lijntjes boven de mond worden ook wel rokerslijntjes genoemd. Het vaak samentrekken van de spieren rondom de mond in combinatie met natuurlijke veroudering kan er voor zorgen dat rokerslijntjes ontstaan.

Portrait of beautiful happy cute brunette woman model in casual warm red sweater clothes isolated on gray with evening makeup and colorful lips
bovenliplijntjes

Prijs filler rokerslijntjes

Belotero*
95

* bevat lidocaïne (verdovende vloeistof).

Filler Rokerslijntjes.

Bovenlip lijntjes niet alleen bij rokers!

De verticale lijntjes boven de mond worden ook wel rokerslijntjes genoemd. 

Het vaak samentrekken van de spieren rondom de mond in combinatie met veroudering kan er voor zorgen dat rokerslijntjes ontstaan. Rokerslijntjes ontstaan ook bij mensen die niet roken, hoewel de naam anders doet vermoeden. De lijntjes kunnen ervoor zorgen dat je ouder lijkt dan je jezelf voelt. Gelukkig kunnen we de rokerslijntjes verzachten met een fillerbehandeling.

HET RESULTAAT

Wat mag ik verwachten van het resultaat?

Het effect van een filler is direct zichtbaar. Het werkelijke eindresultaat is na twee weken te zien, dan is het gebied namelijk genezen. Gemiddeld genomen houdt het effect van deze behandeling 6 tot 9 maanden aan, afhankelijk van je huidtype en de gekozen type filler. In die periode wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je het resultaat graag wilt behouden zien we je dan graag terug!

Behandeling: 20 min.

Type injectable: Hyaluronzuurfiller

Resultaat: Direct zichtbaar (na 2 weken optimaal)

Effect: Gemiddeld 6 tot 9 maanden

OVER DE BEHANDELING

De behandeling

Tijdens je afspraak of consult bespreek je je wensen met de arts. Deze zal je adviseren over de hoeveelheid filler die nodig is om het gewenste effect te bereiken.

Voorafgaand aan de behandeling verdoven we de huid met een verdovende crème.

Met een dun naaldje wordt de filler verdeeld in het gebied tussen neus en lippen. Deze behandeling duurt ongeveer 20 minuten.

nazorg

Waar moet ik op letten na de behandeling?

De behandeling van de bovenlip lijntjes kent weinig bijwerkingen. Wel kan er soms sprake zijn van zwelling en wat rode plekken. In een enkel geval kan je last krijgen van blauwe plekken en kleine bloeduitstortingen. Deze verdwijnen binnen een paar dagen. Vijf uurtjes na de behandeling zijn de prikgaatjes in de huid dicht en mag je desgewenst weer make-up dragen. Na de behandeling kun je direct weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

PRIJS

Wat kost een behandeling?

De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid filler die nodig om het resultaat te verkrijgen wat past bij jouw wensen. De arts zal je hierover adviseren en het kostenplaatje zal vooraf met je worden besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Als de rokerslijntjes niet te diep zijn kunnen deze veelal worden behandeld met onze Belotero 0,6 ml. filler. Je kunt je rokerslijntjes al laten behandelen bij ons voor 95 euro!

Hyaluronzuurfillers wat zijn dat precies?

Het belangrijkste ingrediënt van hyaluronzuur fillers is hyaluronzuur. Dit is een natuurlijk voorkomend suiker dat in het lichaam wordt aangetroffen en die de huid vocht, volume en elasticiteit geeft. Na injectie werkt hyaluronzuur als een spons die water in de huid aantrekt. Gevolg hiervan is dat het volume toeneemt in het gebied waar het geïnjecteerd is. Hyaluronzuur stimuleert daarnaast ook de aanmaak van eigen collageen in de huid. Dit betekent dat er vaak minder hoeveelheid filler nodig is als je komt voor je onderhoudsbehandeling.

Prettig om te weten, een hyaluronzuur filler kan altijd deels of volledig worden opgelost met hyaluronidase, een enzym dat hyaluronzuur afbreekt.

Over onze Belotero fillers

Belotero fillers zijn afkomstig van de firma Merz-Aesthetic. een Duits bedrijf dat meer dan 100 jaar bestaat en een grote speler is in de wereld van esthetische producten. De fillers van Belotero zijn uitgebreid getest en veilig bevonden. De fillers geven langdurige resultaten. Niet onbelangrijk, Belotero fillers bevatten een FDA en CE keurmerk.

Belotero kent een range aan verschillende fillers, ieder met een eigen unieke samenstelling en productkenmerken en is daarmee ontworpen voor een specifiek doel. Wij bieden in ons pakket zowel fillers met- en zonder lidocaïne (verdovende vloeistof) aan. De Belotero fillers zonder lidocaïne kunnen wij nog iets scherper inkopen dan de fillers met verdoving en dat zie je dan ook terug in de prijs. Deze keuze mag je zelf maken en onze artsen zullen je er uiteraard ook over adviseren.


Prijs filler rokerslijntjes

Belotero*
95

Maak een afspraak

Een behandeling bij Dr Penny, daar kijk je naar uit!

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.