Wenkbrauwlift met botox

Wanneer je wenkbrauwen nog niet heel zwaar hangen, maar je het wel duidelijk voelt en kunt zien, kan een wenkbrauwlift door middel van botox uitkomst bieden.

Portrait of beautiful cute brunette woman model in casual beige warm sweater clothes isolated on gray
wenkbrauwlift-2

Prijs botox wenkbrauwlift

Botox Wenkbrauwlift.

Afhangende wenkbrauwen bezorgen vaak een vermoeide uitstraling!

Een frisse oogopslag geeft je een uitgeruste, jeugdige uitstraling. Er zijn meerdere factoren die van invloed zijn op een oogopslag, zoals wallen of donkere kringen onder je ogen, lachrimpeltjes en kraaienpootjes, en ook zeker de stand van je wenkbrauwen.

Misschien ben je geboren met afhangende wenkbrauwen of zijn je wenkbrauwen iets gaan zakken doordat je ouder bent geworden. Wat de oorzaak ook is, afhangende wenkbrauwen zorgen helaas vaak voor een vermoeide uitstraling. Heb jij last van een vermoeide uitstraling? Wanneer je wenkbrauwen nog niet heel zwaar hangen, maar je het wel duidelijk voelt en kunt zien, kan een wenkbrauwlift door middel van botox uitkomst bieden. Heb je last van zwaar hangende wenkbrauwen en zijn ook je oogleden gaan overhangen, dan zal een wenkbrauwlift helaas weinig voor je doen en is een ooglidcorrectie een betere oplossing. Uiteraard kunnen onze artsen je hierover adviseren.

Botox ontspant het spiertje die de wenkbrauw omlaag trekt, zodat de wenkbrauw enkele millimeters wordt gelift. Een wenkbrauwlift geeft je een frisse open blik en het voelt letterlijk lichter aan. We horen wel eens de vraag of de prijs voor een wenkbrauwlift per wenkbrauw is… gelukkig kunnen we je vertellen dat we beide wenkbrauwen liften voor 59 euro.

HET RESULTAAT

Wanneer zie ik resultaat?

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht je na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan ben jij altijd welkom voor een controle afspraak. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij jouw behandelend arts plaats te vinden. Het effect van een botox behandeling zal zo’n 3 maanden aanhouden, hierna zien we je graag weer terug voor een herhaalbehandeling.

Behandeling: 10 minuten

Type injectable: Botuline toxine (Botox)

Resultaat: Na 2 weken optimaal

Herhalingsadvies: 3 x per jaar

Effect: Gemiddeld 3 maanden

OVER DE BEHANDELING

Hoe ziet een behandeling eruit?

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek volgt een kort gesprek met de arts. Daarna begint de behandeling. Met een zeer dun naaldje wordt er botox in het spiertje boven de wenkbrauw geïnjecteerd. Deze behandeling duurt slechts een aantal minuten en is vrijwel pijnloos.

nazorg

Waar moet ik op letten na de behandeling?

Direct na de behandeling kun je kleine bultjes zien op of kan de injectieplek kort rood zien, door de geinjecteerde vloeistof. Deze verdwijnen normaal binnen 15 minuten na de behandeling. Je kunt direct na de behandeling je activiteiten hervatten. Nazorg van een botox behandeling is niet nodig.

Wel ontraden wij tijdens de eerste 24 uur na de behandeling intensieve inspanningen en bezoek aan de sauna of zonnebank. Het behandelde gebied mag je de eerste dagen niet masseren, laat de botox gewoon zijn werk doen. Het effect zal binnen 2 tot 3 dagen langzaam intreden en is na 14 dagen maximaal.

PRIJS

Wat kost het om afhangende wenkbrauwen te behandelen met botox?

We horen wel eens de vraag of de prijs voor een wenkbrauwlift per wenkbrauw is… gelukkig kunnen we je vertellen dat we beide wenkbrauwen liften voor €59 Heb je last van zwaar hangende wenkbrauwen en zijn ook je oogleden gaan overhangen, dan zal een wenkbrauwlift helaas weinig voor je doen en is een ooglidcorrectie een betere oplossing. Uiteraard kunnen onze artsen je hierover adviseren.

 

Wat is botox?

Wil je rimpels voorkomen, de tijd stilzetten of er jonger uitzien? Botox kan daarbij helpen, zowel bij vrouwen als bij mannen. Met rimpeltjes in je gezicht is niets mis, maar sommige rimpels zijn ontstaan door verdriet en zorgen. Rimpeltjes kunnen je een harde of vermoeide uitstraling geven terwijl je je helemaal niet zo voelt.

Ook op jongere leeftijd kun je last hebben van diepe rimpels. Het huidverouderingsproces gaat bij de één nou eenmaal sneller dan bij de ander. Externe factoren zoals fel zonlicht en roken hebben daar ook invloed op. Wil je daar wat aan doen? Maak dan een afspraak bij ons.

Botuline toxine, in de volksmond Botox, is een natuurlijk eiwit dat zenuwoverdracht kan blokkeren. Botox wordt verdund met een lichaamseigen vloeistof en geïnjecteerd in je huid om de activiteit van bepaalde spiertjes te verminderen. Hierdoor verdwijnen de fijne lijntjes in je gezicht en diepe rimpels worden minder zichtbaar. Een botox behandeling kan op die manier zelfs rimpelvorming voorkomen. Het effect van botox houdt gemiddeld genomen drie maanden aan, na verloop van tijd neemt de spieractiviteit in de huid weer langzaam toe.

De drie meest gangbare zones voor botox zijn de voorhoofdslijnen, de fronsrimpel en kraaienpootjes. Verder kennen we nog een aantal ‘kunstjes’ met botox die verrassende resultaten geven: gummy smile, tegen het bloot lachen van tandvlees. Een lipflip, om je lip iets meer naar buiten te laten krullen. Botox tegen putjes in de kin. Botox tegen fijne lijntjes op de neusrug, ook wel bunny lines genoemd. Het liften van de neuspunt, wenkbrauwlift en het liften van de mondhoekjes. Naast cosmetische indicaties is botox geschikt om overmatige transpiratie en spanningshoofdpijn te behandelen.

Verschillende mensen, verschillende doseringen!

Niet ieder persoon heeft een even grote hoeveelheid botox nodig om een spier te laten ontspannen en daarmee een rimpel te laten verdwijnen of te verzachten. Bij een vrouw met kleine frons spiertjes in haar gezicht volstaat een kleinere dosering botox dan bijvoorbeeld een man met een sterk ontwikkelde fronsspier. Er is een grotere hoeveelheid botox nodig om een grote, sterke spier te laten ontspannen. Kortom, het is maatwerk. Wij hebben er daarom voor gekozen om verschillende doseringen aan te bieden. Voor je kraaienpootjes, frons en je voorhoofd rimpeltjes maken we onderscheid tussen een standaard dosering, en een hoge dosering. De arts zal je hierover adviseren tijdens je afspraak.

Botox nabehandeling • Touch up

Onze artsen kunnen meestal goed inschatten welke dosering botox het beste bij jou past. In sommige gevallen blijkt echter dat er toch nog een kleine hoeveelheid botox nodig is om eigenwijze spiertjes te laten ontspannen. Of vind je zelf dat je nog iets te veel beweging in de spier ziet. Als dat zo is ben je na 2 tot 4 weken na je behandeling welkom bij ons voor een botox nabehandeling. Je betaald dan een vergoeding van €17,50 voor een kleine nabehandeling of een bedrag van €35 voor een grote nabehandeling. Dit noteren we nauwkeurig in jouw dossier zodat wij tijdens jouw volgende bezoek exact weten welke dosering bij jou past.

Dit alles wordt nauwkeurig genoteerd in je dossier zodat we voor een volgend bezoek exact weten welke dosis voor jou het mooiste resultaat geeft.

Baby Botox • Mini Botox

Baby Botox is een behandeling met een lagere dosis botox, de light versie als het ware. Het is hetzelfde middel, alleen worden er mindere hoeveelheden gebruikt. Baby Botox wordt vanwege de lagere dosering ook wel mini-botox genoemd.

Er kan voor Baby Botox worden gekozen als er sprake is van lichte rimpelvorming of als botox preventief wordt ingezet tegen rimpelvorming. Het voordeel van Baby Botox is dat het resultaat subtiel is en daarmee bijzonder natuurlijk. Nadeel van baby botox is dat de werking ervan minder lang is dan bij een normale botox behandeling.

De reden om voor Baby Botox te kiezen is afhankelijk van het gewenste resultaat en zal altijd in samenspraak met de behandelend arts besproken moeten worden.


Prijs botox wenkbrauwlift

Maak een afspraak

Botox, al meer dan 15 jaar de meest effectieve beauty behandeling: veilig en voorspelbaar.

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.