Fronsrimpel behandeling met botox

Wil jij je fronsrimpel verwijderen? Dat kan eenvoudig worden gedaan met een botox behandeling. Onze ervaren artsen zorgen ervoor dat je natuurlijke uitdrukking behouden blijft!

beautiful-stylish-woman-posing-in-studio-YLRHBAL

Botox Fronsrimpel.

Een vriendelijk en ontspannen blik

Krijg je weleens de vraag of je boos of chagrijnig bent, terwijl je je zo helemaal niet voelt? Of heb je last van hoofdpijn, migraine zelfs, zonder medische oorzaak? Dan is er een grote kans dat dit wordt veroorzaakt door je fronsrimpels. Dit zijn rimpels tussen je wenkbrauwen, boven je neus. Fronsrimpels ontstaan door het jarenlang samentrekken van de spieren tussen je wenkbrauwen. Vaak zie je dezelfde rimpels bij je vader of moeder terug.

Ze kunnen voor een boze of strenge gezichtsuitdrukking zorgen. Fronsrimpels kunnen door de spierspanning zelfs hoofdpijn veroorzaken. Wil jij je fronsrimpel verwijderen? Dat kan worden bereikt met een botox behandeling. Botox legt de spieractiviteit stil. Daardoor verdwijnen je fronsrimpels, terwijl je natuurlijke uitdrukking behouden blijft. Mensen die veel fronsen ervaren na deze rimpelbehandeling een zeer ontspannen en rustig gevoel in het voorhoofd. Het effect in de spiegel is bovendien spectaculair. Je zult er weer een stuk vriendelijker en meer ontspannen uitzien!

Fronsrimpels zijn vaak erfelijk, maar ontstaan ook doordat de ouder wordende huid steeds minder elastisch wordt. De aanmaak van onder andere collageen neemt af. Meestal begint dit proces al bij een leeftijd van 20-25 jaar. Langzaam beginnen lijnen zichtbaar te worden en deze zullen in de loop van tijd steeds dieper worden. Het zorgt voor een vermoeide en boze blik. Na jarenlang fronsen verdwijnen deze lijnen op een gegeven moment niet meer, zelfs niet als je ontspannen kijkt. Als de lijnen behoorlijk diep zijn kan het zo zijn dat Botox niet meer het gewenste effect geeft. Dan kan een combinatie van Botox met een filler behandeling vaak uitkomst bieden.

HET RESULTAAT

Wanneer zie ik resultaat en wat mag ik verwachten?

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd 2 weken af voordat je het resultaat kunt beoordelen. Mocht je na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan ben je altijd welkom voor een controle afspraak en zo nodig nabehandeling. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij jouw behandelend arts plaats te vinden. Het effect van een botox behandeling zal zo’n 3 maanden aanhouden, hierna zien we je graag weer terug voor een herhaalbehandeling.

Behandeling: 10 minuten

Type injectable: Botuline toxine (Botox)

Resultaat: Na 2 weken optimaal

Herhalingsadvies: 3 x per jaar

Effect: Gemiddeld 3 maanden

OVER DE BEHANDELING

Behandeling fronsrimpel met botox

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek volgt een kort gesprek met een van onze artsen. Daarna begint de behandeling. De arts zal met een wit potlood de huid aftekenen. Met een zeer dun naaldje wordt er botox in de spier tussen de wenkbrauwen geïnjecteerd en de spiertjes net daarboven waardoor deze spieren tijdelijk ontspannen en de huid ter plaatse van de frons tot rust komt, je kunt niet meer fronsen. Een fijne bijkomstigheid van deze behandeling is dat de wenkbrauwen vaak frisser komen te staan.
Deze behandeling duurt slechts een aantal minuten en is vrijwel pijnloos.

nazorg

Waar moet ik op letten na de botox fronsrimpel behandeling?

Direct na de botox behandeling kun je kleine bultjes zien op of kan de injectieplek kort rood zien, door de geinjecteerde vloeistof. Deze verdwijnen normaal binnen 15 minuten na de behandeling. Je kunt direct na de behandeling je activiteiten hervatten. Nazorg van een botox behandeling is niet nodig.

Wel ontraden wij tijdens de eerste 24 uur na de behandeling intensieve inspanningen en bezoek aan de sauna of zonnebank. Het behandelde gebied mag je de eerste dagen niet masseren, laat de botox gewoon zijn werk doen. Het effect zal binnen 2 tot 3 dagen langzaam intreden en is na 14 dagen maximaal.

PRIJS

Wat kost het om fronsrimpels te behandelen met botox?

Voor de fronsrimpel is er een standaard en hoge dosering. Welke jij nodig hebt hangt af van de sterkte van jouw fronsspieren. De arts zal je hierover adviseren en het kostenplaatje zal vooraf met je worden besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wij werken uitsluitend met de echte Botox®.

 

Botox, al meer dan 15 jaar de meest effectieve beauty behandeling: veilig en voorspelbaar.

Boek online eenvoudig jouw afspraak of loop eens bij ons binnen om de fijne vibe te voelen en informatie in te winnen over onze botox en filler behandelingen.