×

Veelgestelde vragen


ALGEMEEN

Hoe kan ik een afspraak bij jullie maken?
Het meest gemakkelijk maak je je afspraak door op “maak een afspraak” te klikken. Je kunt ook een afspraak maken door ons een berichtje te sturen via Instagram of Facebook. Voor de mensen die hun afspraak liever telefonisch maken zijn wij tijdens onze openingstijden telefonisch bereikbaar.

Waarom moet ik een geldig legitimatiebewijs meenemen naar mijn afspraak?
Legitimeren met een geldig ID bewijs is verplicht tijdens elke afspraak, wegens de veiligheidseisen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGJ).

Vanaf welke leeftijd kan ik me bij jullie laten behandelen?
Voor een behandeling bij Dr. Penny geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.


Op welke manieren kan ik bij jullie betalen?
Je kunt bij Dr. Penny betalen met contant geld of pinpas. Het is helaas niet mogelijk om met een Creditcard te betalen.


Moet ik iets eerder op mijn afspraak verschijnen?
Als je al zeker weet dat je een filler behandeling van bijvoorbeeld je lippen wilt laten doen, kunnen we deze tijd  gebruiken om de verdovende crème goed in te laten werken. Meld je dan 10 minuten voor aanvang van je afspraak.

Op welke manier kan ik mijn afspraak annuleren?
Je kunt je afspraak kosteloos annuleren middels de link in de afspraakbevestiging of stuur een berichtje via Instagram of Facebook. Bellen kan ook, maar vanwege de drukte zijn we soms minder goed bereikbaar. 


Zijn jullie artsen BIG geregistreerd?
Jazeker, bij Dr. Penny werken uitsluitend ervaren, BIG geregistreerde artsen:
Drs Tiba Tossijn, BIG nummer 39923608801
Drs Nina Goljien, BIG nummer 59924213501
Drs Tuna Demir, BIG nummer 29924876301

Kan ik bij jullie gemakkelijk parkeren?
Vlakbij zijn parkeerplaatsen te vinden, aan de Hooikade of aan de Denneweg zelf. Echter, het is hier vaak erg druk. Als je verzekerd wilt zijn van een parkeerplaats kies dan voor parkeergarage Museumkwartier.  FILLER

Zijn fillers veilig?
Ja. Alle producten hebben een CE certificering en voldoen aan de richtlijnen van de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie) en de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). De fabrikanten van onze fillers hebben de fillers uiteraard zeer goed getest. Inmiddels zijn er honderdduizenden behandelingen gedaan met deze fillers en wordt deze als zeer veilig bestempeld door de industrie.


Waarom zijn jullie zo fillers zo goedkoop?
Wij willen onze behandelingen bereikbaar maken voor iedereen en daarom hebben wij ervoor gekozen minder te verdienen aan een fillerbehandeling dan veel van onze collega’s. Wij kopen onze producten groot in en onderhandelen scherp over inkoopprijzen. Hierdoor kunnen wij, ondanks het feit dat wij werken met kwalitatief hoogwaardige producten, zeer scherpe prijzen aanbieden. 


Wat is een liquid facelift?

Een facelift zonder operatie, ook wel de liquid facelift. Door een aantal gebieden tegelijk te behandelen, bijvoorbeeld de fronsrimpel met Botox en de kaaklijn en de neuslippenplooi met fillers, is het mogelijk het effect van een minifacelift te bereiken. 


Kan ik zonder problemen overstappen op een ander merk filler?
Jazeker, je kunt probleemloos verschillende merken fillers gebruiken. Als je nog een restant hyaluronzuurfiller in je huid of lip hebt van een bepaald merk, kun je je zonder problemen laten behandelen met een ander merk filler. Als je hierover twijfelt, neem dan gerust contact met ons op.


Gebruiken jullie permanente fillers?

Dr Penny maakt géén gebruik van permanente vulmiddelen. In Nederland is het algemene advies van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde om geen gebruik te maken van permanente fillers.


Wanneer mag je geen rimpelbehandeling ondergaan?
Als er een puistje zit op de plaats waar geprikt moet worden, kunnen we de behandeling niet uitvoeren. Als er ernstige spierziekten zijn zoals ALS, myasthenia gravis, of het Lambert-Eaton syndroom, kunnen we je helaas ook niet behandelen. Daarnaast moet je ook nog even wachten met een behandeling tot na je zwangerschap en als je borstvoeding geeft kunnen wij je helaas ook nog even niet helpen.


Wat wordt er tijdens een consult besproken?
Tijdens een consult maak je kennis met de arts en bespreken jullie jouw wensen en verwachtingen en vertelt de arts je over de verschillende behandelmethodes. Er wordt gekeken naar de kenmerken van je gezichtshuid. Uiteraard is er ook tijd om vragen te stellen. Consulten zijn altijd kosteloos en geheel vrijblijvend.


Hoe lang duurt een behandeling?

Een fillerbehandeling duurt gemiddeld 15-30 minuten.


Kan ik na een behandeling weer gaan winkelen of werken?

Ja. Op de plaats waar de prikjes gegeven zijn kan de huid wat rood en gezwollen zijn. Dit trekt vanzelf snel weg. In de dunne huid kan een blauwe plek ontstaan. Dit is goed te camoufleren met make-up.


Moet ik me aan bepaalde leefregels houden na een behandeling?

De eerste dagen na de behandeling raden wij een bezoek aan schoonheidsspecialiste, sauna of zonnebank af. Na de behandeling, tot de volgende dag adviseren we je geen make-up te gebruiken in verband met de kans op infectie. Een nazorg formulier ontvang je van ons per mail na je behandeling.BOTOX

Hoe lang duurt een behandeling?
Een behandeling duurt gemiddeld 10 minuten.


Is een
behandeling veilig?
Botox is volledig afbreekbaar. Daarom is Botox een van de allerveiligste behandelingen voor rimpels en rimpeltjes.


Wie mag een rimpelbehandeling uitvoeren?
Bij Dr. Penny werken uitsluitend BIG geregistreerde artsen die jou behandelen.

Kan ik na een behandeling gewoon weer gaan winkelen of werken?
Jazeker, na de behandeling kan de huid wat rood en gezwollen zijn. Dit trekt snel weer weg.

Zie ik na de behandeling direct resultaat?
Nee. Pas na 3- 5 dagen zie je het eerste resultaat. Na 2 weken is het resultaat optimaal. Na ongeveer 3 maanden is de Botox uitgewerkt en kun je een nieuwe afspraak maken voor een herhaalbehandeling.

Moet ik me aan bepaalde leefregels houden na een behandeling?
De eerste dagen na de behandeling raden wij een bezoek aan schoonheidsspecialiste, sauna of zonnebank af. Een nazorg formulier ontvang je van ons per mail na je behandeling.

In welke gevallen kan er geen behandeling plaatsvinden?
Wij raden de behandeling af bij mensen met bepaalde spierziekten. Wij behandelen geen vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Blijf ik er wel natuurlijk uitzien?
Ja. Na een rimpelbehandeling kun je nog steeds fronsen, je wenkbrauwen optrekken of met je ogen knijpen. We luisteren heel goed wat jouw wensen zijn. Vrijwel iedereen wilt een natuurlijk resultaat behouden, en dat zal dan ook het resultaat zijn.

Wat gebeurt er met mijn rimpels als ik stop met een rimpelbehandeling?
Het effect van de behandeling houdt gemiddeld 3 maanden aan. Als je niet terug komt voor een nieuwe behandeling komen je rimpeltjes in de drie maanden na je behandeling langzaam weer tevoorschijn. 

Maak een afspraak

 

  • BIG geregistreerde artsen
  • Gecertificeerde producten 
  • Gratis, vrijblijvend consult
  • Scherpste prijzen